Powered By Blogger

perjantai 1. toukokuuta 2015

Neljän tähden vappu

Alkuruuaksi Rosalan limpun coctailpaloja joissa päällä katkarapukimaraa. Mun lempparia tuo katkarapukimara. Coctailleipäpalojen saanti oli vähän hankalaa. Niitä ei myydä ihan joka kaupassa, ja ne Kemiöstä ostetut ovat edelleen mökin pakastimessa.


Pääruokana naudanpihvit, maustevoilla, valkosipuliperunoilla ja salaatilla.
Alkon myyjän suosittelema Leo viini ei ollut hyvää.

Jälkiruokana kahvit ja baileyskakku.

Ihan ok kakku. Yllättävän vähän kakussa maistui se baileys.

Helppoa tällä kertaa oli keksiä menuu. Ei stressiä. Vappua ei nyt sen kummemmin tullut menussa huomioitua, mutta ehkä ensi vappuna sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti